Solariums voor paarden

Q-line staat wereldwijd bekend om het innoveren en produceren van paardenproducten van superieure kwaliteit, handgemaakt in Europa met nauwgezette aandacht voor elk detail. De paardensolariums van Q-line zijn paardenwarmtelampen die een onvergelijkbare lichttherapie voor paarden zijn en die nu exclusief via Vitafloor USA in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn.

Het infrarode licht met hoge output dat wordt geproduceerd door Q-line paardensolariums dringt de paardenhuid door tot in de onderliggende spier om de bloedcirculatie aanzienlijk te stimuleren. Lichttherapie met rode paarden verbetert de spierelasticiteit van de paarden en helpt zo blessures te voorkomen en te herstellen. Het infrarode licht verhoogt verder de snelheid waarmee de spieren van het paard bloedsuikers kunnen opnemen en melkzuur kunnen verdrijven.

Q-line® Paardensolariums

Paardensolariums & amp; Infraroodlichttherapie voor paarden

Met 40% meer output dan alle andere paardenwarmtelampen op de markt en de meest geavanceerde innovaties in infraroodlampen, zijn Q-line paardensolariums zonder twijfel de krachtigste infrarood paardenlichttherapie in de paardenwereld. Als je ooit een rondreis hebt gemaakt door de paardenstallen met topprestaties in Europa, zul je weten dat het bijna onmogelijk is om het stralende warme licht te missen dat gloeit uit de gangpaden van de meest competitieve ruiters. Q-line paardensolariums worden in heel Europa gezien als een onmisbare noodzaak en worden dagelijks gebruikt om paarden voor en na het rijden op te warmen en te ontspannen, naast het drastisch stimuleren van de bloedsomloop om te helpen bij het herstel en het verminderen van blessures.

Zoals bij alle producten van Q-line staat de veiligheid en het comfort van uw paard voorop. Elk paardensolarium is gemaakt van lichtgewicht, hittebestendig kunststof met afgeronde randen en ingezette warmtelampen om het risico op blessures aanzienlijk te verminderen. Ingebouwde circulatieventilatoren verdelen een aangename warmte gelijkmatig en zorgen voor maximaal comfort en ontspanning voor uw paard.

Bekijk de producten

Volg ons:

# vitafloor