Vitafloor VM1, VM2 and VM3

 

Vitafloors platsbyggda enheter i stall och trailers är en ovärdelig investering i Din verksamhet om du vill måna om prestation och välmåendet hos Dina hästar, oavsett om det är en veterinärklinik, rehabcenter eller tävlingsstall.

Alla platsbyggda enheter låter hästarna stå och röra sig själva under den förprogrammerade behandlingstiden vilket leder till väldigt tidseffektiv friskvård för Din häst. Vidare kan dessa enheter specialbyggas efter Dina önskade mått och dessutom utrustas med tippfunktion vilket bevisats öka effekten av vibrationsterapin upp till 30%.

vibration vibrating stall units

Payments starting at $254 per month

Vitafloor VM1

Vitafloors VM1 enhet är den minsta av de platsbyggda modellerna, den mäter 180 x 360 cm och passar perfekt för uppbindingsplatser och mindre ytor i stallet. VM1 har också ett tillval där du kan beställa den med tippfunktionen vilket vinklar golvet i regelbundna intervaller för att aktivera hästen och få upp till 30% mer effekt av vibrationstekniken.

Vitafloor VM2

VM2 är våran mest populära platsbyggda enhet, denna modell är byggd med måtten 360 x 360cm för att passa de flesta boxstorlekarna. Den valfria tippfunktionen reser golvet några cm med jämna mellanrum i olika riktningar för att aktivera olika muskler hos hästen och därmed öka effekten av vibratonstekniken med upp till 30%.  VM2 är helt datoriserad med förprogrammerade behandlingar som stänger av automatiskt efter avslutad behandling, detta gör att du kan behandla Din häst utan uppsikt, säkert och effektivt.

Vitafloor VM3

Vitafloor VM3 är vår största enhet, den finns tillgänlig med en bredd på upp till och med 450 cm. Detta gör den optimal om man vill behandla flera hästar samtidigt (exempelvis åringar eller i en lösdrift). Som de andra platsbyggda modellerna så gör även denna modell det möjligt att behandla Din häst säkert utan uppsikt. Önskar Du större storlek än VM3?  Kontakta oss.

“The Vitafloor is a great addition for our competition horses. It really helps to keep them in top shape , sound, and healthy!”

Steffen Peters
S. Peters Dressage
San Diego, CA, USA
www.spetersdressage.com

Pin It on Pinterest