Referenties

Om de geloofwaardigheid van onze recensies van klanten te waarborgen, tonen wij alleen maar uitspraken van paardensportliefhebbers die niet door ons gesponsord of betaald worden voor hun uitspraken. Onze getuigenissen zijn 100% authentiek en gemaakt door echte paardeneigenaren, echte dierenartsen en echte atleten die voor Vitafloor hebben gekozen omdat ze het allerbeste voor hun paarden willen.

“De Vitafloor is een waardevolle aanvulling voor onze wedstrijdpaarden. Het helpt echt om ze in topvorm, zuiver en gezond te houden!”

Steffen Peters
S. Peters Dressage
San Diego, CA, USA
www.spetersdressage.com

Ik had het voorrecht om een Vitafloor te kunnen gebruiken terwijl ik in België gestald was als voorbereiding op de Wereldruiterspelen van 2014. In eerste instantie was ik terughoudend en dacht dat mijn paard nerveus zou zijn, maar hij aanvaardde de sessies heel snel en liep binnen de kortse keren zelf de vloer op. Vitafloor helpt om mijn paarden comfortabel te houden op een manier die ik niet kan. De vibratie dringt veel dieper dan welke koude therapie of massage dan ook en behandelt het hele lichaam in iedere sessie. Naast de fysieke voordelen zijn de paarden er ook gek op.

Laura Graves
Cross Ties LLC
International FEI Competitor and USDF Gold Medalist
www.crosstiesllc.com

“Wij hebben de Vitafloor nu al een aantal jaren gebruikt, zowel in de portabele versie als in de ingebouwde stalversie. Deze apparaten zijn bij een aantal van mijn klanten geinstalleerd en zij worden dagelijks gebruikt voor meerdere redenen: het opwarmen van de paarden voor het rijden, voor revalidatie na zacht weefsel blessures of voor het in stand houden van bot dichtheid en spierweefsel tijdens een sportieve pause. Bovendien hebben we het produkt met goed resultaat gebruikt voor de behandeling van verschillende hoefaandoeningen, alsmede voor de behandeling van koliek. Als men een paard met milde koliek op de Vitafloor zet, dan lijkt het hetzelfde effekt te hebben als de bekende rit met de trailer. Wij zijn over het algemeen zeer tevreden over de Vitafloor produkten en hebben verschillende toepassingen voor de technologie. De paarden lijken het ook prettig te vinden.”

Mark Silverman, DVM MS
San Marcos, CA, USA
Sporthorse Veterinary Services
www.sporthorseservices.com

“De Vitafloor is een belangrijk onderdeel geworden in het gezond en gelukkig houden van onze paarden. Het maakt de oudere paarden, die stijf en reumatisch zijn, losser en handhaaft de spiermassa bij geblesseerde paarden die niet gewerkt kunnen worden. Ze gaan er stijf in en als ze na de behandeling er weer uit komen is hun elasticiteit en flexibiliteit weer terug. Vitafloor geeft pijnverlichting bij paarden die hoefbevangen zijn en het helpt in het sterk maken van de hoefwand. We hebben een aantal ernstige koliek gevallen weten te voorkomen, inclusief bij twee veulens met meconium verstoppingen (darmpek). Vitaliteit bij de oudere paarden is omhoog gegaan en het helpt jonge paarden die gevoelige ruggen hebben. Het is zeer hulpzaam met het fokken; ik zet de oudere hengsten erop voorafgaand aan het sperma verzamelen, omdat het het proces versnelt. Het helpt ook het sperma volume en de dichtheid te behouden bij de oudere hengsten, waarvan sommigen al midden twintig zijn. Degenen die vorig jaar een lichte daling in sperma kwaliteit en kwantiteit hadden, zijn nu weer terug op niveau en inmiddels een jaar ouder. De Vitafloor is een veilige, kosten effektieve en niet-invasieve methode om problemen te voorkomen en het welzijn van Uw paarden te bevorderen.”

Edgar Schutte
President American Hanoverian Society
Owner Rainbow Equus Meadows
Lincoln, CA, USA

“We zijn erg blij met de Vitafloor Stalunit op ons revalidatie centrum. Niet alleen wij, maar ook de dierenartsen, zijn elke keer weer positief verrast over de werking van de Vitafloor. Ik denk dat een grote toegevoegde waarde van de Vitafloor zit in het feit dat het al heel vroeg in het revalidatie proces ingezet kan worden. Ook al hebben de paarden stalrust, dan kunnen ze dagelijks op de Vitafloor. De sessies kosten hen wel energie, dus ze blijven mooi rustig in de revalidatie periode.”

Fenna Elzinga
Lelymare Horses
Lelystad

“Een ernstig Einschussbeen (tot op het kruis) begon binnen 3 weken te slinken. Nu 3 maanden later is de dikte van het been met 75% afgenomen en het paard is in goede conditie. Ik heb goede hoop op volledig herstel. Voor mijn springpaarden gebruik ik de Vitafloor preventief en als trainingsondersteuning. Een goed totaalmanagement in combinatie met de Vitafloor is de beste basis voor optimale prestatie.”

Gerrit van Ham
Hamco HHC
Hapert

“Mijn paard zijn knie ging vaak op slot. Na het gebruik van de Vitafloor, door diepe vibratie en spierontwikkeling, is dit niet meer gebeurd.”

Fiona Meilink
Remedio for Horse&Health
Venhuizen

“Mijn winst dankzij Vitafloor: nauwelijks verzuring, fijner trainen, losser in het lijf, beter herstel na training, dunnere benen. Ik ben erg tevreden over een revalidatie van een lastige schouderblessure. Na 2 maanden Vitafloor in combi met de aquatrainer is het paard helemaal hersteld. ”

Gregor Tacx
Tacx Stables
Wassenaar

“Ik heb de Vitafloor nu sinds 1,5 maand in gebruik en ik vind het een hele mooie aanvulling op de training. Ik merkte vrijwel direct dat mijn paarden makkelijker voorwaarts-neerwaarts gaan, ze zijn meer ontspannen en laten het lijf beter los. ”

Bart van Heesbeen
van Heesbeen Sporthorses
Heusden

“De Vitafloor was voor mijn paard een fijne ondersteuning tijdens de revalidatie na een moeilijke operatie aan de kogel. Toen de wond ging ontsteken heb ik een Vitafloor gehuurd. Vanaf dat moment nam de zwelling af. Ondanks de boxrust had het paard nauwelijks terugval in bespiering. Mijn paard was na 2 maanden weer in orde. Nu gebruik ik de Vitafloor dagelijks preventief. Het grote voordeel van de Vitafloor is – in mijn opinie – dat de bloedsomloop in het hele paardenlijf wordt verbeterd zonder dat je het bewegingsapparaat van het paard hoeft te belasten. Door een paard voor de training op de Vitafloor te zetten, kun je het effect van de training maximaliseren. De Vitafloor vind ik ook zeer geschikt als trainingsondersteuning voor paarden waarvan de benen minder belastbaar zijn door slijtage, oude blessures of een minder optimale beenstand. ”

Taru Kalimo
Grand Prix dressuur amazone

“Ik heb continu goede therapeutisch resultaten behaald met 5 verschillende lasso paarden met verschillende blessures. De blessures liepen uiteen van lichte tot matige hoefkatrol, geblesseerde pezen en banden en pijnlijke en stijve spronggewrichten. Mijn ervaring met Vitafloor loopt over een periode van 2 jaar en ik heb hele goede resultaten behaald zowels tijdens als na de revalidatie periode en ik ben daardoor in staat gebleken mijn wedstrijdpaarden gezond te houden met deze niet-invasieve method die de paarden ook nog prettig vinden. Ik kan Vitafloor volmondig aanbevelen aan alle paardenliefhebbers die de gezondheid van hun paarden als de hoogste prioriteit zien.”

Peter Chiang, DDS
Salinas, CA, USA

“Wij vinden onder andere dat Vitafloor zeer effectief is om gallen te verwijderen en zwellingen te verminderen. Het belangrijkste effect van de Vitafloor is dat we nu opmerkelijk minder van onze renpaarden met gewrichts injecties hoeven te behandelen . We zijn ervan overtuigd dat we de hoeveelheid injecties hebben kunnen verminderen met 40-50%

Dr. Camilla Gregersen
Denemarken

Horse Rider in The Photo
Horse Rider in The Photo
Horse Rider in The Photo

“Wij gebruiken de Vitafloor nu al sinds 2 jaar en hebben de geweldige werking gezien die het systeem op onze paarden heeft. De paarden voelen zich fantastich. Wij zijn Vitafloor erg dankbaar voor hun hulp en hun geweldige therapien. Ze zijn makkelijk te bedienen en de paarden zijn er gek op.”

Double H Farm
Wellington, FL, USA
www.doublehfarm.org

“Sinds ik begonnen ben mijn paarden voor het rijden op te warmen op de Vitafloor, heb ik een beetje het gevoel dat ik smokkel. Mijn paarden beginnen meteen opgewarmd en vol met energie. Ze beginnen in een zacht en elastisch frame en na mijn gymnastische oefeningen, eindig ik met een soepel en elastisch paard dat veel makkelijker verzamelt. De kwaliteit van het werk, wat in kortere tijd tot stand komt, is veel groter. De kwaliteit van de verzameling, de piaf, passage en pirouetten is veel beter en de paarden voelen zich comfortabeler in de verzameling. Ook vind ik dat het makkelijker is de paarden recht te maken en paarden die nogal druk met de mond waren, zijn nu veel rustiger daarmee geworden. Kortom, alle aspekten van het rijden en trainen van de paarden is in korte tijd veel beter geworden.”

Liz Hopps McConnell
Grand Prix Dressage Trainer
San Marcos, CA, USA

“Wij gebruiken de Vitafloor iedere dag en het helpt om onze paarden te laten herstellen na een zware training.”

Daniel Zetterman
Springruiter Zweeds nationaal team
Linderod, Zweden
www.springfieldfarm.se

“Peas and Carrots werd 2 keer paard van het jaar in Zweden, met hulp van onze Vitafloor!”

Lennart Reuterskiöld Jr.
Svedala, Zweden
www.lrjunior.se

“Wij gebruiken Vitafloor met al onze dravers en het helpt ze sterker en soepeler te maken.”

Helena Burman
Trainer van Jackal Face
Zweden

“Het paard Mikado, wat eigendom is van onze familie, heeft grote vooruitgang geboekt met Vitafloor.”

Per-Anders Gråberg
Scandinavisch Kampioen Jockey
Zweden

“met de Vitafloor zie ik continue de voordelen, met sterkere en gezondere hoefgroei. Ik beveel het aan al mijn klanten aan.”

Ernest Woodward Farrier Services
Cardiff, CA, VS

“Mijn paard Royal Flash had een zware blessure aan de diepe buiger en ondanks rust, goede verzorging en begeleiding en behandeling van mijn dierenarts zag het er naar uit dat de blessure chronisch zou gaan worden en ik het paard zou moeten afstaan. Via mijn dierenarts Dr. Pellman, kwam ik in kontakt met Vitafloor. Het eerste half jaar ging Royal Flash 2x per dag op de Vitafloor. Na een half jaar was de peesscan veel verbeterd en was er slechts weinig littekenweefsel meer te zien. Vanaf die tijd hebben we de training weer hervat en ging royal flash 1 x per dag op de Vitafloor voor aanvan van het trainen. Inmiddels nemen we weer deel aan de concourse en hebben we de oude vorm weer terug. Onlangs hebben we weer een wedstrijd op Intermediair niveau gewonnen.”

Rick Klaassen
Dressuurtrainer

“Sinds ik de Vitafloor gebruik zijn mijn paarden al opgewarmd en los in hun spieren, zo gauw ik er op stap. Op wedstrijden zijn ze niet alleen losser, maar ook meer ontspannen. Op basis van mijn persoonlijke ervaring, denk ik dat Vitafloor het beste produkt is wat op de markt verkrijgbaar is.”

Laurie Falvo
Grand Prix Dressage Trainer
Encinitas, CA, VS

…is aangetoond dat testosteron en groeihormonen omhoog gaan, terwijl cortisol afneemt.

 Prof. Dr. Hans Brostrom
Zweedse Agrarische Universiteit
Uppsala, Zweden

“Het genezingsproces van de pees kan worden omschreven als zeer goed; zeker gezien de korte behandelingstijd.”

Dr. med. vet. Ralf Pellmann

Duitsland

“… thermografie toonde een significante afname van de temperatuur van de hoefwand en de kogels van de voorbenen na vibratie.”

 Prof. Dr. Hans Brostrom
Zweedse Agrarische Universiteit
Uppsala, Zweden

“De Vitafloor is zeer gebruikers vriendelijk en praktisch in het ontwerp. Sinds ik het gebruik, zijn mijn paarden fitter, meer ontspannen en ze zijn beter gespierd. Het helpt ook het verzuren van de spieren te voorkomen.”

Bob Leonard Racing
Las Cruzes, NM, USA

Pin It on Pinterest